Energetika projektzáró (Híradó 2020.12.18.)

134

December 29-én zárul az energetikai projekt. Az önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program vonatkozó pályázatán 299 millió forintot nyert el 5 közintézményi épület energetikai korszerűsítésére. A támogatáshoz a város 370 millió forintot tett hozzá, így a pályázatban vállaltakon túl a városi Sportcsarnok tetőfelújítása is megvalósulhatott. A projektet sajtótájékoztatóval zárták ma délelőtt a városi Sportcsarnok előtt.

Energetika projektzáró (Híradó 2020.12.18.)

Energetika projektzáró (Híradó 2020.12.18.)December 29-én zárul az energetikai projekt. Az önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program vonatkozó pályázatán 299 millió forintot nyert el 5 közintézményi épület energetikai korszerűsítésére. A támogatáshoz a város 370 millió forintot tett hozzá, így a pályázatban vállaltakon túl a városi Sportcsarnok tetőfelújítása is megvalósulhatott. A projektet sajtótájékoztatóval zárták ma délelőtt a városi Sportcsarnok előtt.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, December 18, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!