Ajándék az idősotthonok lakóinak

368
Fotó: internet

Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézménye az ünnepek közeledtével megállapodást kötött az OTP Bank Nyrt-vel, mely szerint a pénzintézet 500.000 forint+ÁFA értékben hozzájárul az intézmény bentlakásos idősotthonaiban élők karácsonyi csomagjainak elkészítéséhez. A csomagok – melyeket a karácsonyt megelőző napokban kapnak meg az otthonházak idős lakói – édességet, mézet, lekvárt, üdítőitalokat tartalmaznak, külön figyelmet fordítva a különféle diétákra, cukorbetegségre.

– Ebben az évben ez az ünnep is más, hiszen nem jöhetnek a hozzátartozók, nem készülődünk karácsonyi műsorral, nem jöttek a gyerekek sem műsort adni. Ez a teher leginkább a bentlakásos idősellátásban érezhető. Együtt ünnepelni a lakókkal, akik hosszú hónapok óta nem látták a szeretteiket, pótolni a pótolhatatlant, szeretetet adni és kapni, ápolni és gondoskodni – erről  szól majd a karácsonyi napok hangulata. Ezekhez a mentálisan is nehéz napokhoz próbálunk hozzájárulni a korábbi éveknél egy kicsivel bővebb ajándékcsomaggal az idős bentlakóink részére, melyhez a pénzintézet támogatása is nagy segítség, amiért igazán hálásak vagyunk – fejezte ki köszönetét Szalainé Tihanyi Andrea, az ESZI intézményvezetője.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!