Elkészült a Juhar utcai beruházás (Híradó, 2020.12.23.)

468

Befejeződtek a Juhar utca építési munkái, a műszaki átadás-átvétel lezajlott és megkezdődött a forgalomba helyezési eljárás. Ez azt jelenti, hogy A Pápai Ipari Park infrastrukturális fejlesztése című projekt kivitelezése véget ért. A beruházáshoz 800 millió forint támogatást nyert el az önkormányzat a TOP pályázatán, melyből 697 millió forintot fordíthatott az építkezésre. A Kopja utca meghosszabbításának és a Juhar utca komplex megújításának építési költsége összesen 1 milliárd 146 millió forint.

Elkészült a Juhar utcai beruházás (Híradó, 2020.12.23.)

Elkészült a Juhar utcai beruházás (Híradó, 2020.12.23.)Befejeződtek a Juhar utca építési munkái, a műszaki átadás-átvétel lezajlott és megkezdődött a forgalomba helyezési eljárás. Ez azt jelenti, hogy A Pápai Ipari Park infrastrukturális fejlesztése című projekt kivitelezése véget ért. A beruházáshoz 800 millió forint támogatást nyert el az önkormányzat a TOP pályázatán, melyből 697 millió forintot fordíthatott az építkezésre. A Kopja utca meghosszabbításának és a Juhar utca komplex megújításának építési költsége összesen 1 milliárd 146 millió forint.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, December 23, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!