Ütemterv szerint épül a kerékpárút a Vaszari út mentén (Híradó 2020.12.23.)

277

Ütemterv szerint halad a Vaszari út mentén épülő kerékpárút kivitelezése. A Fenntartható közlekedésfejlesztés Pápán című projekt utolsó beavatkozási eleme ez, melynek keretében a Téglagyári úti körforgalomtól a Bázisrepülőtér főkapujáig alakítják ki a kerékpárosok biztonságos közlekedését támogató útvonalat. A város területén kerékpáros nyomot jelölnek ki, a Vaszari úton pedig önálló, az úttesttől elválasztott kerékpárút épül.

Ütemterv szerint épül a kerékpárút a Vaszari út mentén (Híradó 2020.12.23.)

Ütemterv szerint épül a kerékpárút a Vaszari út mentén (Híradó 2020.12.23.)Ütemterv szerint halad a Vaszari út mentén épülő kerékpárút kivitelezése. A Fenntartható közlekedésfejlesztés Pápán című projekt utolsó beavatkozási eleme ez, melynek keretében a Téglagyári úti körforgalomtól a Bázisrepülőtér főkapujáig alakítják ki a kerékpárosok biztonságos közlekedését támogató útvonalat. A város területén kerékpáros nyomot jelölnek ki, a Vaszari úton pedig önálló, az úttesttől elválasztott kerékpárút épül.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, December 23, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!