Évi végi projektösszegzés (Híradó, 2020.12.23.)

220

Az év utolsó Város Velünk Épül hírösszefoglalója jó lehetőságet kínált arra, hogy áttekintsük, milyen uniós projektek kivitelezése zajlott 2020-ban. A város elnyert 16 TOP-os projektjéből a korábbi években elkészült a huszár lakótelepi orvosi rendelő, a Szent Anna Ház és a Napsugár Bölcsőde, és a múlt év végén fejeződtek be a városi piac építési munkálatai, melyne átadását ez év január elején tartották. Innen kezdjük az összegzést, melyhez dr. Áldozó Tamás polgármestert és Rádi róbert ügyvezetőt hívtuk segítségül.

Évi végi projektösszegzés (Híradó, 2020.12.23.)

Évi végi projektösszegzés (Híradó, 2020.12.23.)Az év utolsó Város Velünk Épül hírösszefoglalója jó lehetőságet kínált arra, hogy áttekintsük, milyen uniós projektek kivitelezése zajlott 2020-ban. A város elnyert 16 TOP-os projektjéből a korábbi években elkészült a huszár lakótelepi orvosi rendelő, a Szent Anna Ház és a Napsugár Bölcsőde, és a múlt év végén fejeződtek be a városi piac építési munkálatai, melyne átadását ez év január elején tartották. Innen kezdjük az összegzést, melyhez dr. Áldozó Tamás polgármestert és Rádi róbert ügyvezetőt hívtuk segítségül.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, December 23, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!