Eltörött egy gázkémény az erős szélben

649
Fotó: archív

Viharos szél tombolt az elmúlt napokban Pápán. Több helyen letört faágak nehezítették a közlekedést.  

– Pápa környékén nem volt tegnap vihar okozta károkkal összefüggésben tűzoltói beavatkozás – tájékoztatta a Pápa és Vidékét Csondor Henrietta tűzoltó hadnagy, megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

– December 27-én, vasárnap az egyik pápai gépjárműfecskendőt és a létraszert riasztotta a műveletirányítás a Tókert  utca egyik kétszintes házához, ahol az erős szélben eltörött a gázkémény és a tetőszerkezeten lógott. A tűzoltók a létraszer kosarából közelítették meg a törött darabot, és eltávolították a sérült elemet. Emellett az erős szél miatt voltak még tegnap fakidőlések, de mindegyiket kiérkezés előtt felszámolták, vagy vonulás közben fordították vissza műveletirányítóink a szert vagy kiérkezés előtt már civilek intézkedtek – mondta Csondor Henrietta.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!