Regdon László a város új rendőrkapitánya

3607
Fotó: Füred TV

2021. január 1-jétől Regdon László rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos lesz a Pápai Rendőrkapitányság vezetője. Személyzeti parancsát nem sokkal ezelőtt ismertették a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon tartott szűk körű ünnepségen. A kinevezésről szóló okmányokat dr. Fellegi Norbert rendőr ezredes, Veszprém megyei rendőrfőkapitány adta át városunk új kapitányának, aki Szappan Csaba rendelkezési állományba vonuló rendőrkapitányt váltja a kapitányságvezetői poszton. A távozó kapitány munkáját ajándékkal ismerte el a megyei főkapitány.

Az új pápai rendőri vezetőt dr. Áldozó Tamás polgármester is köszöntötte az ünnepségen, mint mondta, fontos dolog a város életében egy új kapitány érkezése, mellyel egy új időszámítás is kezdődik. A polgármester felajánlotta együttműködését Regdon Lászlónak és sok sikert kívánt munkájához.

Regdon László a balatonfüredi kapitányság éléről érkezik városunkba.     

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!