Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Adomány a tapolcafői óvodának

Babos Petra | 2021.01.04.

Játékokat kapott a Pápai Városi Óvodák Tapolcafői Tagóvodája a Tapolcafői Tanácsadó Testület és a Szülői Munkaközösség karácsonyi ajándékaként. A nagy értékű felajánlásból vásárolt eszközöket ma adták át a gyerekeknek.

Dan Róbertné, a Pápai Városi Óvodák Tapolcafői Tagóvodájának tagóvoda-vezetője elmondta, a Tanácsadó Testülettől 100.000 forintot, míg a szülőktől csoportonként 15.000 forint támogatást kaptak.

– A felajánlásból elsősorban építőkockákat és kis játéktároló kosarakat vásároltunk. Emellett mesekönyveket, társasjátékokat és fejlesztőjátékokat is beszereztünk. A Pápai Városi Óvodáktól pedig egy falra szerelhető IKT-t kaptunk – amellyel további fejlesztéseket tudunk végezni -, valamint egy méhecskés robotjátékot, amit nagyon kedvelnek a gyerekek – hangsúlyozta Dan Róbertné, aki köszönetét fejezte ki az adományozóknak.

Megyeriné Borsó Éva, a Tapolcafői Tanácsadó Testület tagja elmondta, Pápa Város Önkormányzata minden évben 2.000.000 forintot biztosít a településrészeken működő önkormányzatoknak azért, hogy támogassák  a közösségi életet és az ott működő intézményeket.

– Az idei évben a támogatási összeg kevesebb volt, de úgy gondoltuk, hogy az óvodásokat is segítjük. Szeptemberben az iskolába induló elsősöket támogattuk, s 100.000 forintot adtuk karácsonyra az óvodának – tette hozzá Megyeriné Borsó Éva.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: