1 éves az új piac (Híradó 2021.01.06.)

486

Egy évvel ezelőtt, 2020. január 3-án vehették birtokba az új városi piacot az árusok és a vásárlók. A modern, mai kor igényeinek megfelelő vásárcsarnok azóta is jól és folyamatosan működik, bár a koronavírus-járvány miatti korlátozások a múlt évben a piacot is érintették. Az új városi piac az önkormányzat TOP-os projektjei közül a negyedikként készült el, a beruházáshoz 500millió forint európai uniós és hazai forrást nyert el a város, a projekt teljes bekerülési költsége pedig 738 millió forint volt.

1 éves az új piac (Híradó 2021.01.06.)

1 éves az új piac (Híradó 2021.01.06.)Egy évvel ezelőtt, 2020. január 3-án vehették birtokba az új városi piacot az árusok és a vásárlók. A modern, mai kor igényeinek megfelelő vásárcsarnok azóta is jól és folyamatosan működik, bár a koronavírus-járvány miatti korlátozások a múlt évben a piacot is érintették. Az új városi piac az önkormányzat TOP-os projektjei közül a negyedikként készült el, a beruházáshoz 500millió forint európai uniós és hazai forrást nyert el a város, a projekt teljes bekerülési költsége pedig 738 millió forint volt.

Posted by Pápa Városi Televízió on Tuesday, January 5, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!