Kinevezték a Perutz FC új vezetőedzőjét

343
Fotó: Haraszti Gábor

Takács Gábor veszi át a december 31-én leköszönt Lengyel Ferenc helyét a labdarúgó NB III-ban szereplő Perutz FC kispadján. Az új trénert ma délután mutatták be a Perutz stadion klubházában.

Január 11-én kezdi a téli felkészülést a pápai csapat, csütörtökön pedig bemutatták az együttes új edzőjét a játékosoknak. Az 50 esztendős Takács Gábor 12 évig dolgozott a Szombathelyi Haladás utánpótlásánál, emellett Bükön, Sárváron, Csornán, Mosonmagyaróváron, Sopronban volt vezetőedző. A szakember legutóbb a győri Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia U17-es csapat edzőjeként tevékenykedett.

– Nagyon örültem a megkeresésnek, örömmel vállaltam a feladatot, nem sokat gondolkodtam, hogy elfogadjam-e a felkérést – mondta bemutatásán a tréner. – Nem ismeretlen számomra a pápai közeg, hiszen a Haladással és a Sopronnal ellenfélként többször jártam már Pápán. Úgy gondolom, ha mindenki a maximumot nyújtja, teljesíthető lesz a kitűzött cél, a bennmaradás. Kemény időszak elé nézünk, ez a keret többre hivatott, mint amit a mostani helyezése mutat, biztos vagyok benne, hogy a játékosok hozzáállása megfelelő lesz és közösen elérjük céljainkat. A múlttal nem foglalkozom, csak előre nézünk, látványos, attraktív futballal szeretnénk előrukkolni, erre meggyőződésem szerint alkalmas a keret.

Takács Gábor munkáját kapusedzőként továbbra is Pánczél Roland segíti, az új vezetőedző ezzel kapcsolatban megjegyezte, edzői stábjában szeretne egy feltörekvő, fiatal pápai trénerrel együtt dolgozni, akire a pályaedzői feladatokat bízná.

A Perutz FC első felkészülési mérkőzését január 16-án 11 órai kezdéssel hazai pályán a győri DAC ellen vívja. További részletek hamarosan.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!