Játékos vetélkedő a tízéves Forrás tanösvényről

436
Fotó: archív

Márciusban lesz tízéves a  Forrás tanösvény, ebből az alkalomból a Tapolcafői Kertbarátkör játékra hívja a természetkedvelőket.

– A Tapolcafői Kertbarátkör egy nemes feladatot vállalt, amikor egy tanösvény kialakítását tűzte ki célul. A Tapolcafői Forrás Tanösvényt 2011. március 22-én, a víz világnapján adták át – emlékezett vissza Somogyi Zoltán, a kertbarátkör elnöke, aki hozzátette, a járványhelyzet miatt ez év márciusában nem tudják  megünnepelni a jeles évfordulót, ezért tíz héten át játékra invitálják az érdeklődőket a tanösvénnyel kapcsolatban. A kérdéseket minden héten a hét közepén teszik közzé Tapolcafő Facebook-oldalán, illetve a kertbarátkör honlapján (tapolcafo-kertbarat.hu). A kérdésekre adott válaszokat a tizedik kérdés megjelenése után együtt kérik beküldeni a kertbarátkör címére (8598 Pápa, Simaházi utca 12.). A helyes megfejtést beküldők között a víz világnapján a kertbarátkörrel kapcsolatos kiadványokat, tárgyakat sorsolnak ki.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!