Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
HAZÁNK - SPORT

Mész a magyar-német meccsre? Időben érkezz!

Gáspár Milán | 2022.06.10.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) arra kéri a szurkolókat, hogy időben érkezzenek meg szombaton a magyar válogatott németek elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésére, melynek kezdete előtt három órával, 17.45-kor kinyitják a kapukat.

A szövetség tájékoztatása szerint a Puskás Arénához érdemes tömegközlekedéssel utazni, a környéken ugyanis forgalomkorlátozások lesznek érvényben, a kapunyitást követően, legkésőbb 18 órától közlekedési lezárásokra kerül sor. Az MLSZ a pénteki közleményében ugyanakkor jelezte, hogy a BKK sűríti járatait, és – ahol szükséges – a megállókban segíti a biztonságos fel- és leszállást (M2, M4-es metró, 1-es villamos)
A tájékoztatás arra is kitér, hogy a szurkolói falu a Toronyépület (múzeum) előtti területen, az aréna keleti oldalán lesz majd, ahol volt válogatott játékosokkal is találkozhatnak az érdeklődők.
"Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a XIII-as bejárat kizárólag a vendégszurkolók belépésére szolgál. A4-esnél nagyobb méretű táska bevitelére nem lesz ezúttal sem lehetőség" – áll a közleményben, amely szerint a vidékről érkezőknek a szervezők a Hungexpo környékét (Albertirsai úti buszparkolót), illetve az Asztalos Sándor utcai parkolást javasolják. Utóbbi helyszínen buszok parkolására is van korlátozottan lehetőség, érkezési sorrendben.
A szokásos taxidrosztok (Aréna Mall, Mogyoródi út, Keleti pályaudvar) elérhetőek lesznek a mérkőzést követően, de nagy forgalomra kell számítani.
A magyar szövetség sportszerű szurkolásra kéri a nézőket.
A korábbi felfüggesztett zárt kapus büntetés miatt – provokáció esetén is – mindenki tartózkodjon a kirekesztő magatartástól – írta az MLSZ.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: