Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Nem változik a polgármesteri hivatal ügyfélfogadási rendje

Pintér-Papp Eszter | 2021.01.11.

A veszélyhelyzet idején érvényes korlátozó intézkedések meghosszabbítása következtében a polgármesteri hivatalban az elmúlt időszakban érvényes rend szerint folytatódik az ügyintézés, tudtuk meg dr. Nagy Krisztina jegyzőtől.

– A november 4-én kihirdetett veszélyhelyzet továbbra is fennáll, a kormány döntése értelmében a maszkhasználatra, a kijárási tilalomra és a digitális tanrendre vonatkozó szabályok február elsejéig változatlanul érvényben maradnak – hangsúlyozta a jegyző, majd rámutatott, ez a polgármesteri hivatal működésében sem jelent változást, tehát az ügyfélfogadást az augusztus óta megszokott, korlátozott formában tartják. Elsősorban a személyesen intézendő ügyekben biztosítják az ügyfélfogadást, emellett ügyintézővel, osztályvezetővel történt megbeszélést követően is van lehetőség személyes konzultációra.

A polgármesteri hivatal aulájában erre a célra ügyfélfogadó teret alakítottak ki, ahol a járványügyi előírások betartásával – kézfertőtlenítés, szájat és orrot eltakaró maszk viselése és megfelelő távolságtartás – tudják fogadni az ügyintézők az ügyfeleket. Dr. Nagy Krisztina kiemelte, augusztus óta ezzel kapcsolatban nem érkezett panasz, nem tud arról, hogy bármilyen nehézség felmerült volna. Az ügyfelek maximálisan elfogadták az új rendszert, hiszen ez nemcsak a Városházán dolgozók egészsége szempontjából fontos, hanem az ügyfelek egészségének védelmét is szolgálja, csakúgy, mint az a rendelkezés, melynek értelmében a polgármesteri hivatalban az ügyfeleknek és dolgozóknak minden ügyfélfogadás számára nyitva álló helyiségben kötelező a maszk használata.

A jegyző arra is felhívta a figyelmet, hogy a dr. Áldozó Tamás polgármester által a közterületi maszkviseléssel kapcsolatban meghozott rendelet is érvényben maradt, így az üzletek parkolóiban, illetve a posta, a bölcsődék, az óvodák és iskolák környezetében, amennyiben kettőnél többen várakoznak, kötelező a maszk viselése.     





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: