Fakivágás a Várkertben (Híradó 2021.01.11.)

39


Ma délután a Városgondnokság megbízásából kivágtak egy veszélyes platánt a Várkertben, a volt uszoda helyén épült parkoló közelében. A 2 méter törzsátmérőjű platán lombkoronája erősen sérült volt már, törzsének belseje teljesen elkorhadt, vagyis a fa életképtelen volt, ugyanakkor rendkívüli balesetveszélyt jelentett az arra járók számára. Az öreg platánt külső vállalkozó bevonásával vágták ki.Bakó Istvántól, a Városgondnokság intézményvezetőjétől megtudtuk, a fa azon részeit, melyek alkalmasak rá, szociális tűzifaként rászoruló pápai családokhoz juttatja el az önkormányzat.

Fakivágás a Várkertben (Híradó 2021.01.11.)

Fakivágás a Várkertben (Híradó 2021.01.11.)Ma délután a Városgondnokság megbízásából kivágtak egy veszélyes platánt a Várkertben, a volt uszoda helyén épült parkoló közelében. A 2 méter törzsátmérőjű platán lombkoronája erősen sérült volt már, törzsének belseje teljesen elkorhadt, vagyis a fa életképtelen volt, ugyanakkor rendkívüli balesetveszélyt jelentett az arra járók számára. Az öreg platánt külső vállalkozó bevonásával vágták ki.Bakó Istvántól, a Városgondnokság intézményvezetőjétől megtudtuk, a fa azon részeit, melyek alkalmasak rá, szociális tűzifaként rászoruló pápai családokhoz juttatja el az önkormányzat.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, January 11, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!