Távozik a csapatkapitány

243
Fotó: Haraszti Gábor

Közös megegyezéssel négy játékos is távozik a labdarúgó NB III-ban szereplő Perutz FC keretéből. Zsirai Martin védő, Horváth Brúnó kapus, Németh Erik középpályás és a csapatkapitány, Szabó Zsolt is máshol folytatja pályafutását.

A pápai nevelésű Zsirai Martin sérülés miatt csak 12 bajnokin tudott pályára lépni idén, a játékos az NB II-ben szereplő Kaposvár alakulatában folytatja pályafutását. Horváth Brúnó 2020 nyarán Sárvárról érkezett a csapathoz, összesen 12 mérkőzésen őrizte a hálót. Németh Erik szintén a Vas megyei városból tette át a székhelyét Pápára, a mögöttünk hagyott félszezonban 14 meccsen lépett pályára – ebből tíz alkalommal kezdőként -, nevéhez két gól fűződik. A legtöbb időt Szabó Zsolt töltötte Pápán, hét évadon keresztül, az NB I-ben, az NB II-ben és az NB III-ban is játszott a pápai csapatban. Három Lombard szezon után (74 meccs, 25 gól) az idén 35 esztendős támadó 2017-ben tért vissza a Perutz stadionba, a Perutz színeiben 82 találkozón 48 alkalommal vette be az ellenfél hálóját, a most futó pontvadászatban 18 mérkőzésen hét gól fűződik a nevéhez.

A pápai alakulat január 16-án zárt kapuk mögött a DAC ellen játssza első felkészülési mérkőzését. 

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!