Illegális hulladéklerakás ügyében nyomoz a rendőrség (Híradó 2021.01.13.)

25

2020 szeptemberében tett feljelentést a Pápai Rendőrkapitányságon a Közszolg Kft., mert a kezelésükben lévő Téglagyári úti régi szeméttelep területén illegális hulladéklerakás történt. A telepre hordott szemét között veszélyes hulladékot, autóbontásból származó hulladékot találtak. A pápai nyomozók eddig két személyt gyanúsítottak meg a bűncselekmény elkövetésével, de folyik további tettesek felkutatása.

Illegális hulladéklerakás ügyében nyomoz a rendőrség (Híradó 2021.01.13.)

Illegális hulladéklerakás ügyében nyomoz a rendőrség (Híradó 2021.01.13.)2020 szeptemberében tett feljelentést a Pápai Rendőrkapitányságon a Közszolg Kft., mert a kezelésükben lévő Téglagyári úti régi szeméttelep területén illegális hulladéklerakás történt. A telepre hordott szemét között veszélyes hulladékot, autóbontásból származó hulladékot találtak. A pápai nyomozók eddig két személyt gyanúsítottak meg a bűncselekmény elkövetésével, de folyik további tettesek felkutatása.

Posted by Pápa Városi Televízió on Tuesday, January 12, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!