Alapellátás – oltás helyzet (Híradó 2021.01.13.)

41

A koronavírus elleni védőoltást a kórházban munkát végző egészségügyi dolgozók kapják meg elsőként. Ujváry Hajnalkától az Egészségügyi Alapellátási Intézet igazgatójától megtudtuk, hogy megkezdték a szervezését annak, hogy az alapellátásban dolgozók esetében is megkezdődhessen az oltás. Figyelmet fordítanak arra, hogy az igényfelmérést a pápai gyermekorvosok, védőnők, fogorvosok mellett a vidéki alapellátásban dolgozók és a gyógyszertárak munkatársai körében is elvégezzék.

Alapellátás – oltás helyzet (Híradó 2021.01.13.)

Alapellátás – oltás helyzet (Híradó 2021.01.13.)A koronavírus elleni védőoltást a kórházban munkát végző egészségügyi dolgozók kapják meg elsőként. Ujváry Hajnalkától az Egészségügyi Alapellátási Intézet igazgatójától megtudtuk, hogy megkezdték a szervezését annak, hogy az alapellátásban dolgozók esetében is megkezdődhessen az oltás. Figyelmet fordítanak arra, hogy az igényfelmérést a pápai gyermekorvosok, védőnők, fogorvosok mellett a vidéki alapellátásban dolgozók és a gyógyszertárak munkatársai körében is elvégezzék.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, January 13, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!