Nőtt a születések és a halálozások száma is tavaly (Híradó 2021.01.13.)

43

Az elmúlt évekhez képest több változás lépett életbe 2021. január 1-től anyakönyvi eljárásokban. Ilyen a születési névváltoztatási eljárás, a házassági névviselési forma módosítása és az anyakönyvi hatósági bizonyítvány kiállítása. Varga Margaréta anyakönyvvezetőtől azt is megtudtuk, hogyan alakult a születések, a halálozások és a házasságkötések száma városunkban.

Nőtt a születések és a halálozások száma is tavaly (Híradó 2021.01.13.)

Nőtt a születések és a halálozások száma is tavaly (Híradó 2021.01.13.)Az elmúlt évekhez képest több változás lépett életbe 2021. január 1-től anyakönyvi eljárásokban. Ilyen a születési névváltoztatási eljárás, a házassági névviselési forma módosítása és az anyakönyvi hatósági bizonyítvány kiállítása. Varga Margaréta anyakönyvvezetőtől azt is megtudtuk, hogyan alakult a születések, a halálozások és a házasságkötések száma városunkban.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, January 13, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!