Megkezdődött a várkerti játszótér építése (Híradó 2021.01.13.)

36

A hét elején megkezdődött a várkerti játszótér építése. Egyelőre a szintezést és a kitűzést végzik a kivitelezők, de néhány hét múlva az alépítmény kialakítása és a játékok telepítése is zajlik már. A Várkertben megépítendő korosztályos játszótér a város legnagyobb és legkülönlegesebb játékbirodalma lesz, ahol az aprócskáktól a kamaszokig minden mindenki számára lesz játéklehetőség.

Megkezdődött a várkerti játszótér építése (Híradó 2021.01.13.)

Megkezdődött a várkerti játszótér építése (Híradó 2021.01.13.)A hét elején megkezdődött a várkerti játszótér építése. Egyelőre a szintezést és a kitűzést végzik a kivitelezők, de néhány hét múlva az alépítmény kialakítása és a játékok telepítése is zajlik már. A Várkertben megépítendő korosztályos játszótér a város legnagyobb és legkülönlegesebb játékbirodalma lesz, ahol az aprócskáktól a kamaszokig minden mindenki számára lesz játéklehetőség.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, January 13, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!