Megérkezett a támogatói okirat a fürdőhotel előkészítési költségeiről (Híradó 2021.01.13.)

47

2020. október 28-án sajtótájékoztatón jelentette be dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, dr. Áldozó Tamás polgármester és Könnyid László, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese, hogy 200 millió forinttal támogatja a magyar kormány a fürdőhotel építésének előkészítését. Mint megtudtuk, az erről szóló támogatói okirat megérkezett a Zrt-hez. Nagy Zsolt vezérigazgatót arról kérdeztük, mire fordítható a kapott összeg.

Megérkezett a támogatói okirat a fürdőhotel előkészítési költségeiről (Híradó 2021.01.13.)

Megérkezett a támogatói okirat a fürdőhotel előkészítési költségeiről (Híradó 2021.01.13.)2020. október 28-án sajtótájékoztatón jelentette be dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, dr. Áldozó Tamás polgármester és Könnyid László, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese, hogy 200 millió forinttal támogatja a magyar kormány a fürdőhotel építésének előkészítését. Mint megtudtuk, az erről szóló támogatói okirat megérkezett a Zrt-hez. Nagy Zsolt vezérigazgatót arról kérdeztük, mire fordítható a kapott összeg.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, January 13, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!