Megvalósul egy régi álom (Híradó 2021.01.15.)

138

Közel kétmilliárd forinttal támogatja Magyarország kormánya a Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakgimnáziuma új internátusának felépítését. A fenntartó Dunántúli Református Egyházkerület már az iskolaépület felújításakor elkészíttette a terveket, de akkor sajnos nem jutott rá elegendő forrás. Most viszont már nincs akadálya annak, hogy kora tavasszal elinduljon az építkezés a Séllyei utcában.

Megvalósul egy régi álom (Híradó 2021.01.15.)

Megvalósul egy régi álom (Híradó 2021.01.15.)Közel kétmilliárd forinttal támogatja Magyarország kormánya a Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakgimnáziuma új internátusának felépítését. A fenntartó Dunántúli Református Egyházkerület már az iskolaépület felújításakor elkészíttette a terveket, de akkor sajnos nem jutott rá elegendő forrás. Most viszont már nincs akadálya annak, hogy kora tavasszal elinduljon az építkezés a Séllyei utcában.

Posted by Pápa Városi Televízió on Thursday, January 14, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!