Versenybírói képzést indít a PAC

1049

A Pápai Atlétikai Club szervezésében tanfolyam indul másod- és harmadosztályú atlétika versenybírók képzésére. Minden 16. életévét betöltött, a téma után érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.

A képzés célja: a Pápán megrendezésre kerülő versenyeken mutatkozó bíróhiány pótlása, a versenybírói minősítéssel még nem rendelkező önkéntesek szakmai és gyakorlati ismeretekkel való ellátása. A tanfolyam elvégzése lehetőséget teremt másod- és harmadosztályú bírói fokozat elérésére. Az oktatásra – a korlátozások figyelembevételével – előreláthatólag február és március hónapban, Pápán kerül sor, hétvégi (szombati, vasárnapi) oktatás keretében.

A tanfolyam ingyenes, a vizsga díja 500 forint.

A szervezők február 5-ig a gyorkos.virag@papaisport.hu e-mail címre várják az érdeklődők jelentkezését – a mellékelt adatlap kitöltésével és beküldésével. Bővebb információk Györkös Virágtól kérhetőek a 06-30/853-9565-ös telefonszámon.

A jelentkezési lap letölthető ITT.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!