Fejlesztési tervek a költségvetésben (Híradó, 2021.01.20.)

299

Készül a város idei évi költségvetése, melyben jelentős nagyságrendet képvisel a beruházásokra fordítandó összeg. A fejlesztési tábla 44 tételt sorol fel, ebben már megkezdett vagy tavalyról áthúzódó projektek és új feladatok egyaránt szerepelnek. Dr. Áldozó Tamás polgármestert kérdeztük a részletekről, aki hangsúlyozta, a költségvetés tervezete a pillanatnyi helyzetet mutatja, az év folyamán – éppúgy mint múlt évben – jelentős változásokra számít, amik a fejlesztések számát és nagyságrendjét is módosítják.

Fejlesztési tervek a költségvetésben (Híradó, 2021.01.20.)

Fejlesztési tervek a költségvetésben (Híradó, 2021.01.20.)Készül a város idei évi költségvetése, melyben jelentős nagyságrendet képvisel a beruházásokra fordítandó összeg. A fejlesztési tábla 44 tételt sorol fel, ebben már megkezdett vagy tavalyról áthúzódó projektek és új feladatok egyaránt szerepelnek. Dr. Áldozó Tamás polgármestert kérdeztük a részletekről, aki hangsúlyozta, a költségvetés tervezete a pillanatnyi helyzetet mutatja, az év folyamán – éppúgy mint múlt évben – jelentős változásokra számít, amik a fejlesztések számát és nagyságrendjét is módosítják.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, January 20, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!