Varga Benedek – Csak képek (Híradó 2021.01.22.)

60

Varga Benedek pápai diákként is számos fotópályázaton szerepelt sikerrel, felnőttként pedig egyike a Budapest Street Photography Collective tagjainak. Az utcai fotózás lényege a városi közösségekben elkapott, spontán pillanatok bemutatása, Benedek ebben a műfajban hoz nagyon jó képeket. Fotóira felfigyelt a Városháza Könyvek Kiadó és a Csak képek sorozatukban decemberben megjelent kötetben az ő budapesti pillanatai láthatók.

Varga Benedek – Csak képek (Híradó 2021.01.22.)

Varga Benedek – Csak képek (Híradó 2021.01.22.)Varga Benedek pápai diákként is számos fotópályázaton szerepelt sikerrel, felnőttként pedig egyike a Budapest Street Photography Collective tagjainak. Az utcai fotózás lényege a városi közösségekben elkapott, spontán pillanatok bemutatása, Benedek ebben a műfajban hoz nagyon jó képeket. Fotóira felfigyelt a Városháza Könyvek Kiadó és a Csak képek sorozatukban decemberben megjelent kötetben az ő budapesti pillanatai láthatók.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, January 22, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!