Felhívás városi kitüntetettek ajánlására (Híradó 2021.01.22.)

35

2020-ban öten részesültek Pápa Város Díszoklevele kitüntetésben és ketten kaptak Pápa Városért Érdemérem kitüntetést. A díjakat a város érdekében kiemelkedő tevékenységet végzők, valamint a város hírnevének öregbítése érdekében kifejtett tevékenységükkel kimagasló érdemeket szerzők kapják. Az idei díjazottakra még mindkét esetben várják az ajánlásokat január 31-ig.

Felhívás városi kitüntetettek ajánlására (Híradó 2021.01.22.)

Felhívás városi kitüntetettek ajánlására (Híradó 2021.01.22.)2020-ban öten részesültek Pápa Város Díszoklevele kitüntetésben és ketten kaptak Pápa Városért Érdemérem kitüntetést. A díjakat a város érdekében kiemelkedő tevékenységet végzők, valamint a város hírnevének öregbítése érdekében kifejtett tevékenységükkel kimagasló érdemeket szerzők kapják. Az idei díjazottakra még mindkét esetben várják az ajánlásokat január 31-ig.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, January 22, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!