Igényes kiadvány a pápai értékekről (Híradó 2021.01.22.)

72

2014-ben alakult meg Pápa Város Önkormányzatának Települési Értéktár Bizottsága, munkájuknak és a lelkes lokálpatriótáknak köszönhetően 2020-ig összesen 53 helyi érték került ebbe a gyűjteménybe. Ezek az értékek szerepelnek az értéktár megújult honlapján, valamint egy most megjelent szép kivitelű kötetben is áttekinthetők. A bizottság továbbra is várja az ajánlásokat, dr. Hermann István elnök szerint közel kétszáz érték kapcsolódik a városhoz.

Igényes kiadvány a pápai értékekről (Híradó 2021.01.22.)

Igényes kiadvány a pápai értékekről (Híradó 2021.01.22.)2014-ben alakult meg Pápa Város Önkormányzatának Települési Értéktár Bizottsága, munkájuknak és a lelkes lokálpatriótáknak köszönhetően 2020-ig összesen 53 helyi érték került ebbe a gyűjteménybe. Ezek az értékek szerepelnek az értéktár megújult honlapján, valamint egy most megjelent szép kivitelű kötetben is áttekinthetők. A bizottság továbbra is várja az ajánlásokat, dr. Hermann István elnök szerint közel kétszáz érték kapcsolódik a városhoz.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, January 22, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!