Hétfőn kezdődik az Esterházy úti fakivágás (Híradó 2021.01.22.)

53

Ha az időjárás engedi, a Városgondnokság hétfőn megkezdi a fakivágást az Esterházy úton. Mint arról korábban hírt adtunk, 26 olyan egyed van a fasorban, melynek korhadása és egyéb betegsége oly mértékű, hogy veszélyt jelenthet az erre közlekedő gyalogosok és járművek számára, de az itt lévő ingatlanokban is kárt okozhat. A fakoppos vizsgálat eredményei alapján kijelölt fákat pótolni fogja a Városgondnokság, várhatóan a tavasz elején.

Hétfőn kezdődik az Esterházy úti fakivágás (Híradó 2021.01.22.)

Hétfőn kezdődik az Esterházy úti fakivágás (Híradó 2021.01.22.)Ha az időjárás engedi, a Városgondnokság hétfőn megkezdi a fakivágást az Esterházy úton. Mint arról korábban hírt adtunk, 26 olyan egyed van a fasorban, melynek korhadása és egyéb betegsége oly mértékű, hogy veszélyt jelenthet az erre közlekedő gyalogosok és járművek számára, de az itt lévő ingatlanokban is kárt okozhat. A fakoppos vizsgálat eredményei alapján kijelölt fákat pótolni fogja a Városgondnokság, várhatóan a tavasz elején.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, January 22, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!