Ismét pápai szabálytalanság a megyei videóban

3805

A balesetek megelőzése érdekében a Veszprém megyei rendőrök folyamatosan ellenőrzik a forgalmat a megye útjain, az elmúlt hetekben is több jogsértést rögzítettek a szolgálati gépkocsik kamerái – írja a police.hu. A napokban közzétett, legújabb videónak sajnos ismét van pápai főszereplője…

 A Szabálytalankodók Veszprém megyében sorozat 7. részében az látható, ahogy egy autós szabálytalanul kanyarodott Veszprémben, a Cholnoky Jenő utcáról a Budapest útra, Balatonfüreden egy gépkocsi vezetője nem adta meg az elsőbbséget a gyalogosoknak. Alsóörs határában egy személyautó szabálytalanul előzött, Pápán a közlekedési lámpa piros jelzését hagyta figyelmen kívül egy jármű, Veszprém határában pedig egy kistehergépkocsi fordult meg a záróvonal ellenére. A rendőrök a szabályszegő sofőröket megállították, és intézkedtek velük szemben.

Az ellenőrzéseket a továbbiakban is folytatják a rendőrök.

… hogy mindenki hazaérjen!

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!