Drámai végjáték a Puskás ellen

349

A Puskás Akadémia II-es csapatát fogadta egy, a hatodik fordulóból elmaradt találkozón szerda este a Pápai Perutz FC. A papírforma hazai sikert ígért, hiszen a felcsútiak az elmúlt hetekben nem igazán mutattak acélos formát. Ennek megfelelően indult az összecsapás, hiszen korán vezetést szerzett a Perutz, amikor a házi gólkirály Szabó Zsolt egy gyors támadás végén okosan a kapuba fejelte a labdát. Nem sokáig örülhettek a vezetésnek a pápaiak, hiszen tíz perccel később egy hajszálpontos távoli lövéssel egyenlített a Puskás Akadémia, akik a félidő hátralévő részében is irányították a játékot.

A második játékrészben kicsit leült a találkozó, jobbára mezőnyjáték folyt a pályán, kevés helyzetet látott a publikum. Aztán a mérkőzés hajrájára felpörögtek a csapatok, mindkét oldalon adódtak ziccerek, amelyből Skriba Máté az összecsapás utolsó percében úgy tűnt, győztes gólt szerez a Perutznak. Valószínű, már a találkozó záró sípszójára vártak a pápaiak, amikor a hosszabbítás negyedik percében egy jobb oldalról belőtt szöglet után Latifi a Perutz kapujába fejelt, így kialakítva a 2-2-es végeredményt.

Nem sikerült tehát a győzelem, így joggal lehet dühös Lengyel Ferenc csapata, hiszen a pápaiak egy már megnyert találkozót engedtek ki az utolsó utáni másodpercekben a kezükből két értékes bajnoki pontot veszítve.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!