Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Drámai végjáték a Puskás ellen

Polgár Szilárd | 2020.09.24.

A Puskás Akadémia II-es csapatát fogadta egy, a hatodik fordulóból elmaradt találkozón szerda este a Pápai Perutz FC. A papírforma hazai sikert ígért, hiszen a felcsútiak az elmúlt hetekben nem igazán mutattak acélos formát. Ennek megfelelően indult az összecsapás, hiszen korán vezetést szerzett a Perutz, amikor a házi gólkirály Szabó Zsolt egy gyors támadás végén okosan a kapuba fejelte a labdát. Nem sokáig örülhettek a vezetésnek a pápaiak, hiszen tíz perccel később egy hajszálpontos távoli lövéssel egyenlített a Puskás Akadémia, akik a félidő hátralévő részében is irányították a játékot.

A második játékrészben kicsit leült a találkozó, jobbára mezőnyjáték folyt a pályán, kevés helyzetet látott a publikum. Aztán a mérkőzés hajrájára felpörögtek a csapatok, mindkét oldalon adódtak ziccerek, amelyből Skriba Máté az összecsapás utolsó percében úgy tűnt, győztes gólt szerez a Perutznak. Valószínű, már a találkozó záró sípszójára vártak a pápaiak, amikor a hosszabbítás negyedik percében egy jobb oldalról belőtt szöglet után Latifi a Perutz kapujába fejelt, így kialakítva a 2-2-es végeredményt.

Nem sikerült tehát a győzelem, így joggal lehet dühös Lengyel Ferenc csapata, hiszen a pápaiak egy már megnyert találkozót engedtek ki az utolsó utáni másodpercekben a kezükből két értékes bajnoki pontot veszítve.


  • Friss hírünk
    Videó
    Múltidéző

    Múltidéző 2024.04.25.

    Események ezen a napon a következő évekből: 2003, 2017, 2018

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: