Projektzáró a Pápai Tankerületi Központban (Híradó 2021.01.25.)

67

2018-ban indult el a Digitális környezet kialakítása a Pápai Tankerületi Központ köznevelési intézményeiben című EFOP-pályázat. A tankerület négy intézménye, a Türr Gimnázium, a Tarczy és a Weöres, valamint a devecseri általános iskola vett részt ebben a projektben. A pedagógusok számára képzéseket szerveztek és jelentős volt és eszközbeszerzés is. Mindezek segítik a minőségi oktatást, melyben egyre nagyobb szerepet kap a digitális pedagógia és a kompetenciák fejlesztése – hangzott el a mai projektzáró rendezvényen.

Projektzáró a Pápai Tankerületi Központban (Híradó 2021.01.25.)

Projektzáró a Pápai Tankerületi Központban (Híradó 2021.01.25.)2018-ban indult el a Digitális környezet kialakítása a Pápai Tankerületi Központ köznevelési intézményeiben című EFOP-pályázat. A tankerület négy intézménye, a Türr Gimnázium, a Tarczy és a Weöres, valamint a devecseri általános iskola vett részt ebben a projektben. A pedagógusok számára képzéseket szerveztek és jelentős volt és eszközbeszerzés is. Mindezek segítik a minőségi oktatást, melyben egyre nagyobb szerepet kap a digitális pedagógia és a kompetenciák fejlesztése – hangzott el a mai projektzáró rendezvényen.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, January 25, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!