Legyél te is rendőr! (Híradó 2021.01.27.)

117

2021. április elsejétől 10 hónapos nappali tagozatos szakképzést indít a rendőrség, melynek elvégzése után rendőr járőr képesítést kapnak a résztvevők. A jelentkezési feltételek mellett a rendőri hivatás karrierlehetőségeiről, juttatásairól az online felületek mellett a helyi kapitányságon is tájékoztatják az érdeklődőket. A pápai és környékbeli jelentkezők a legközelebbi rendvédelmi technikumban, Körmenden tanulnak majd.

Legyél te is rendőr! (Híradó 2021.01.27.)

Legyél te is rendőr! (Híradó 2021.01.27.)2021. április elsejétől 10 hónapos nappali tagozatos szakképzést indít a rendőrség, melynek elvégzése után rendőr járőr képesítést kapnak a résztvevők. A jelentkezési feltételek mellett a rendőri hivatás karrierlehetőségeiről, juttatásairól az online felületek mellett a helyi kapitányságon is tájékoztatják az érdeklődőket. A pápai és környékbeli jelentkezők a legközelebbi rendvédelmi technikumban, Körmenden tanulnak majd.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, January 27, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!