A Várkert megújítása egy újabb lépés történelmi örökségünk megőrzéséhez (Híradó 2021.01.27.)

90

A tegnapi várkerti bejárást és egyeztetést követően dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő és dr. Áldozó Tamás polgármester úgy fogalmazott, az építkezés jól halad, a megújuló Várkert szebb és komfortosabb lesz, mint azt megszokhattuk. A park kinyílik a látogatók előtt és egyaránt szolgálja a közlekedési, rekreációs és sport célokat.

A Várkert megújítása egy újabb lépés történelmi örökségünk megőrzéséhez (Híradó 2021.01.27.)

A Várkert megújítása egy újabb lépés történelmi örökségünk megőrzéséhez (Híradó 2021.01.27.)A tegnapi várkerti bejárást és egyeztetést követően dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő és dr. Áldozó Tamás polgármester úgy fogalmazott, az építkezés jól halad, a megújuló Várkert szebb és komfortosabb lesz, mint azt megszokhattuk. A park kinyílik a látogatók előtt és egyaránt szolgálja a közlekedési, rekreációs és sport célokat.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, January 27, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!