Új nézőtéri ajtók a moziban (Híradó 2021.01.29.)

139

Az ötletelés és tervezés 2018-ban kezdődött. A kivitelezés ezen a héten. A Petőfi Mozi új nézőtéri ajtajairól van szó. A most beépítésre kerülő ajtókkal a nézői igények magasabb színvonalú kiszolgálását célozták meg. Az ajtók hangszigeteltek, így az előtérből nem szűrődik be zaj a nézőtérre. A filmek csendesebb jeleneteinél fontos, hogy az élményből ne zökkentse ki hanghatás a nézőt. Az új acélajtók cseréjét az önkormányzat finanszírozta.

Új nézőtéri ajtók a moziban (Híradó 2021.01.29.)

Új nézőtéri ajtók a moziban (Híradó 2021.01.29.)Az ötletelés és tervezés 2018-ban kezdődött. A kivitelezés ezen a héten. A Petőfi Mozi új nézőtéri ajtajairól van szó. A most beépítésre kerülő ajtókkal a nézői igények magasabb színvonalú kiszolgálását célozták meg. Az ajtók hangszigeteltek, így az előtérből nem szűrődik be zaj a nézőtérre. A filmek csendesebb jeleneteinél fontos, hogy az élményből ne zökkentse ki hanghatás a nézőt. Az új acélajtók cseréjét az önkormányzat finanszírozta.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, January 29, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!