9 fát vágnak ki a Szalmavári utcán (Híradó 2021.01.29.)

903

Jövő héten folytatja a fasor megújítási munkákat a városban a Városgondnokság. Az Esterházy úti beteg fák eltávolítása után most a Szalmavári úton lévő vadgesztenye fasorból emelnek ki 9 egyedet. A munkát tervezetten jövő csütörtökön kezdik. A légkábelek miatt itt külső közreműködőt is igénybe vesznek és teljes útlezárás mellett dolgoznak majd.

9 fát vágnak ki a Szalmavári utcán (Híradó 2021.01.29.)

9 fát vágnak ki a Szalmavári utcán (Híradó 2021.01.29.)Jövő héten folytatja a fasor megújítási munkákat a városban a Városgondnokság. Az Esterházy úti beteg fák eltávolítása után most a Szalmavári úton lévő vadgesztenye fasorból emelnek ki 9 egyedet. A munkát tervezetten jövő csütörtökön kezdik. A légkábelek miatt itt külső közreműködőt is igénybe vesznek és teljes útlezárás mellett dolgoznak majd.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, January 29, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!