Pályán a legkisebbek

449
Fotó: pelc.hu

Zárt kapuk mögött, a Magyar Labdarúgó Szövetség ide vonatkozó egészségvédelmi protokolljait betartva a Pápai Egyesített Labdarúgó Club két utánpótlástornát rendezett.

Előbb a 2014, majd a 2013 január elseje után születettek léptek pályára. A házigazdák mellett a Király SE és az Üstökös FC Győr csapatai kaptak meghívást a minitornára, ahol a megszokottól eltérően idén eredményeket, sorrendet nem hirdettek a szervezők, minden résztvevő a játéklehetőség mellett csokoládét kapott ajándékba.

A különdíjakról sem feledkeztek meg a klub vezetői, az U7-eseknél a gólkirály 14 találattal Rácz Maximilian (Király SE) lett, a legjobb játékosnak Limpek Kristófot (Üstökös FC Győr) látták, míg a legjobb hazai játékos különdíját Peidl Berárd (PELC) kapta. Az U8-asoknál a gólkirályi címet hét találattal a Király SE labdarúgója, Halmosi Medox érdemelte ki, a mezőny legjobbja Horváth Bence (PELC), legjobb kapusa Györkös Gábor (PELC), legjobb hazai játékosa Lengyel Marcell (PELC) lett.

A teremszezon január 31-én az U9-esek és U10-esek bajnokságával folytatódik.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!