Fedettpályás versennyel kezdték az évet a PAC futói

497
Fotó: Pápai Atlétikai Club

Huszonhét klub közel háromszáz versenyzője vett részt a Győri Atlétikai Club által rendezett fedettpályás bajnokságon, ahol a Pápai Atlétikai Club sportolói két alkalommal is dobogóra állhattak.

A járvány miatt az atléták versenyzési lehetőségei korlátozottak az év első heteiben, ezért is volt jó kezdeményezés a győri klub versenye, hiszen mindenkinek lehetősége volt lemérni, hol tart a felkészülésben. Az Olimpiai Sportparkban rendezett GYAC Kupán a pápai egyesület újonc és serdülő lányai távolugrásban, 60 méteres síkfutásban, valamint diszkoszvetésben vetélkedtek.

– A 2021-es versenyszezon első bajnokságán a PAC-os lányok szép eredményeket értek el, dicséret illet mindenkit – mondta Mórocz Katalin, a klub edzője. – Németh Bíborka távolugrásban harmadik helyezést ért el, emellett 60 méteren bejutott a döntőbe, ahol végül hatodik helyen ért célba. Szabó Bíborka diszkoszvetésben a dobogó második fokára állhatott fel. Velünk tartott a versenyre Németh Lili és Vámos Vivien is, akik 60 méteren és távolugrásban a középmezőnyben végeztek – ismertette az eredményeket Mórocz Katalin.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!