Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Januári polgármesteri döntések

Pintér-Papp Eszter | 2021.02.02.

A veszélyhelyzet idején a képviselő-testület és bizottságai hatáskörét a polgármester gyakorolja. A képviselő-testület nem tart üléseket, az önkormányzati képviselők azonban valamennyi előterjesztésről értesülnek, azokról eljuttathatják véleményüket dr. Áldozó Tamás polgármesterhez.

Januárban három alkalommal tartottak volna képviselő-testületi ülést. A január 14-i napirenden egy előterjesztés, egy helyi kereskedelmi rádióval kapcsolatos pályázat benyújtásával kapcsolatos döntés szerepelt. A pályázatot az önkormányzat időközben már benyújtotta, pozitív elbírálás esetén a nyár folyamán megszólalhat az új pápai rádió.

Január 28-án több fontos kérdésről, így például a közösségi együttélés alapvető szabályairól és azok megsértésének jogkövetkezményeiről szóló önkormányzati rendelet módosításáról, a kedvtelésből tartott állatok tartásának szabályairól, valamint a „Nemzeti Ovi-Sport” Program újabb pályázatáról is döntés született. A napirenden szerepelt Pápa Város Önkormányzatának Települési Értéktár Bizottságának 2020. évi II. féléves tevékenységéről szóló beszámoló is.

Ezek mellett január 29-én a 2019. évi maradványkorrekcióról döntött a polgármester.

A januári polgármesteri döntésekkel bővebben foglalkozunk a Pápa és Vidéke magazin február 18-án megjelenő számában. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: