Sikeres hazai évkezdet

113
Fotó: Haraszti Gábor

A megyei első osztályú női kézilabda-bajnokság hetedik fordulójában a Kilián DSE felnőtt csapata győztesen hagyta el a pályát, miután három góllal legyőzte a közvetlen rivális Tapolca együttesét.

Október 11-e után játszott ismét hazai tétmérkőzést a pápai alakulat, mely az elmúlt héten Úrkúton kezdte az idei menetelést. Koncz Sándor tanítványai vasárnap 36-32-es vereséget szenvedtek, két nappal később pedig arra készültek, hogy a Tapolca ellen megszerezzék idei harmadik sikerüket.

Az első félidőben nagy előnyt nem tudott kiharcolni magának a Kilián, ellenfele végig a nyomában volt, a szünetben csak két gól volt a két csapat közti különbség. A játék képe a második félidőben sem változott, s bár volt már öt találat is a vendéglátók előnye, a Tapolca nem adta fel, és várt a kínálkozó alkalomra, hogy megfordítsa az eredményt. Szerencsére erre nem került sor, a 13 gólig jutó Pődör Patrícia és a 10 találatot jegyző Mózes Fanni gólerős játékával háromgólos pápai győzelem született.

Kilián DSE – Tapolca 36-33 (18-16)

Koncz Sándor: Nagyrészt azt kaptam a meccstől, amit vártam. Sokszor kapkodva játszottunk, szerencsére csapatként küzdve túl tudtunk lendülni a kisebb hullámvölgyeken, és helyenként jó védekezéssel a látottak alapján megérdemelt győzelmet arattunk.

Pápai gólszerzők:

Pődör Patrícia 13, Mózes Fanni 10, Györkös Hanna 6, Kovács Ildikó 3, Kovács Viktória 2, Miskei Renáta 1, Takács Zóra 1. 

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!