Megkezdődik a lakosság oltása is Pápán (Híradó 2021.02.03.)

142

A héten megkezdődik Pápán is a lakosság oltása koronavírus ellen. A legidősebb korosztály, a 80 évnél idősebb lakosok kapják meg elsőként az oltóanyagot. Ujváry Hajnalkától az Egészségügyi Alapellátási Intézet igazgatójától megtudtuk 3 háziorvosi körzetben kezdik meg az oltást a Moderna gyártó vakcinájával. Ezenkívül háziorvosi körzetenként 6 főt oltanak be Pfizer-vakcinával a Gróf Esterházy Kórházban. Az intézményvezető hangsúlyozta, mindenki megkapja az oltást, aki regisztrált, amint rendelkezésre állnak az oltóanyagok.

Megkezdődik a lakosság oltása is Pápán (Híradó 2021.02.03.)

Megkezdődik a lakosság oltása is Pápán (Híradó 2021.02.03.)A héten megkezdődik Pápán is a lakosság oltása koronavírus ellen. A legidősebb korosztály, a 80 évnél idősebb lakosok kapják meg elsőként az oltóanyagot. Ujváry Hajnalkától az Egészségügyi Alapellátási Intézet igazgatójától megtudtuk 3 háziorvosi körzetben kezdik meg az oltást a Moderna gyártó vakcinájával. Ezenkívül háziorvosi körzetenként 6 főt oltanak be Pfizer-vakcinával a Gróf Esterházy Kórházban. Az intézményvezető hangsúlyozta, mindenki megkapja az oltást, aki regisztrált, amint rendelkezésre állnak az oltóanyagok.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, February 3, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!