Megújul az Erzsébet liget, megmutatjuk hol tart a munka (Híradó 2021.02.03.)

104

Új gyalogutak, kiépített kerékpárutak, közvilágítás, parkbútorzat, csapadékvíz-elvezető – ezek épülnek a Zöld város I. projekt keretében az Erzsébeti ligetben. A novemberben megkezdett kivitelezés ütemterv szerint halad, az építők néhány havas nap kivételével folyamatosan tudtak dolgozni a területen. A város második legnagyobb közparkjának megújulása már most a munkák idején is nagyon látványos.

Megújul az Erzsébet liget, megmutatjuk hol tart a munka (Híradó 2021.02.03.)

Megújul az Erzsébet liget, megmutatjuk hol tart a munka (Híradó 2021.02.03.)Új gyalogutak, kiépített kerékpárutak, közvilágítás, parkbútorzat, csapadékvíz-elvezető – ezek épülnek a Zöld város I. projekt keretében az Erzsébeti ligetben. A novemberben megkezdett kivitelezés ütemterv szerint halad, az építők néhány havas nap kivételével folyamatosan tudtak dolgozni a területen. A város második legnagyobb közparkjának megújulása már most a munkák idején is nagyon látványos.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, February 3, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!