Újraindul a tekeélet

349
Fotó: Pápai Vasas Tekeszakosztály

Hatéves távollét végére hamarosan pont kerül, ugyanis a Pápai Atlétikai Centrum átadásával egy teljesen új, korszerű tekecsarnokba térnek haza a Pápai Vasas SE tekései.

Szabados József, a Vasas játékos-edzője a pálya megtekintése után azt mondta, régi vágyuk vált valóra ezzel a beruházással és nem is akármit, hanem egy rendkívül impozáns, a modern kor követelményeinek megfelelő pályát vehetnek birtokba, melyet a világ legelismertebb cége, az 1927 óta működő német Pauly tervezett és gyártott.

– A pályaépítők kértek fel minket, hogy tekintsük meg a tekecsarnokot és végezzünk pár próbadobást annak érdekében, hogy az automatikát, a kezelőegységet, a bábukat, a zsinórokat tökéletesítsék – mesélte Szabados József. – Nagy élmény volt gurítani, európai színvonalú lett a játéktér, nagyon örülünk, hogy már a tervezéstől kezdve kikérték a véleményünket, ezáltal tudtunk néhány hasznos tanácsot adni. Nagyon köszönjük az önkormányzat támogatását, hálásak vagyunk, amiért hamarosan egy ilyen kiváló pályán játszhatunk – mondta Szabados József, aki hozzátette, biztos benne, hogy ezzel a beruházással újraindul a tekeélet Pápán, melyet annak idején a városi-körzeti bajnokságban több mint háromszázan űztek.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!