Nincs komoly mellékhatása a vakcinának az ESZI otthonaiban (Híradó 2021.02.05.)

42

Múlt héten kapták meg a koronavírus elleni vakcinát az Egyesített Szociális Intézmény lakói és dolgozói közül azok akik kérték, illetve nem estek át a fertőzésen. Tapasztalataik szerint komoly mellékhatás nem lépett fel. Szalainé Tihanyi Andrea intézményvezető elmondta, a betegségen átesetteknek három hónapot kell kivárniuk, hogy megkaphassák a védőoltást.

Nincs komoly mellékhatása a vakcinának az ESZI otthonaiban (Híradó 2021.02.05.)

Nincs komoly mellékhatása a vakcinának az ESZI otthonaiban (Híradó 2021.02.05.)Múlt héten kapták meg a koronavírus elleni vakcinát az Egyesített Szociális Intézmény lakói és dolgozói közül azok akik kérték, illetve nem estek át a fertőzésen. Tapasztalataik szerint komoly mellékhatás nem lépett fel. Szalainé Tihanyi Andrea intézményvezető elmondta, a betegségen átesetteknek három hónapot kell kivárniuk, hogy megkaphassák a védőoltást.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, February 5, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!