A tapolcafői tanösvény országos hírneve (Híradó 2021.02.05.)

497

A sok ezer éves karsztvíz, melyet mi is iszunk, hatalmas kincs, s volt időszak, amikor ez veszni látszott. Ma már azonban ez a természeti érték egyre nagyobb figyelmet és védettséget élvez, erre jó példa a Forrás tanösvény is. A tapolcafői tanösvényt a pápaiaknak és a környékbelieknek nem kell bemutatni, ám most egy szép, igényes kivitelű kiadvány messze viszi hírét.

A tapolcafői tanösvény országos hírneve (Híradó 2021.02.05.)

A tapolcafői tanösvény országos hírneve (Híradó 2021.02.05.)A sok ezer éves karsztvíz, melyet mi is iszunk, hatalmas kincs, s volt időszak, amikor ez veszni látszott. Ma már azonban ez a természeti érték egyre nagyobb figyelmet és védettséget élvez, erre jó példa a Forrás tanösvény is. A tapolcafői tanösvényt a pápaiaknak és a környékbelieknek nem kell bemutatni, ám most egy szép, igényes kivitelű kiadvány messze viszi hírét.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, February 5, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!