Pápai orvostanhallgatók is segítenek a szűrésben (Híradó 2021.02.05.)

109

Bár a hírekben most nagyobb hangsúlyt kap a koronavírus elleni védőoltás, természetesen folyamatosak a szűrések is. A tesztelésekben továbbra is részt vesznek orvostanhallgatók, segítve a szakemberek munkáját. Király Zsófia és Király Gergely szüleik nyomdokaiba szeretnének lépni, mindketten orvosira járnak. Amikor önkénteseket kerestek a szűrésekhez, azonnal jelentkeztek.

Pápai orvostanhallgatók is segítenek a szűrésben (Híradó 2021.02.05.)

Pápai orvostanhallgatók is segítenek a szűrésben (Híradó 2021.02.05.)Bár a hírekben most nagyobb hangsúlyt kap a koronavírus elleni védőoltás, természetesen folyamatosak a szűrések is. A tesztelésekben továbbra is részt vesznek orvostanhallgatók, segítve a szakemberek munkáját. Király Zsófia és Király Gergely szüleik nyomdokaiba szeretnének lépni, mindketten orvosira járnak. Amikor önkénteseket kerestek a szűrésekhez, azonnal jelentkeztek.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, February 5, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!