Nem volt esélye a Bakonyerdő Pápának

106
Fotó: Haraszti Gábor

A megyei kézilabda-bajnokság tizedik játéknapján félidei hétgólos előnyét a lefújásra 15 találattá hizlalta a vendég Ajka II., mely a játék minden elemében jobbnak bizonyult a házigazda Bakonyerdő Pápánál és megérdemelt győzelmet aratott.

A tabella harmadik helyéről várta a Bakonyerdő elleni mérkőzést az Ajka második számú együttese, a pápaiak november 28-a után játszottak ismét hazai környezetben. Az idénynyitó nem indult jól számukra, hiszen a Nemesvámos II. vendégeként sima vereséget szenvedtek. Szokatlan időpontban, pénteken este nyolc órai kezdéssel rendezték a találkozót, ahol először lépett pályára pápai mezben a téli szerzemény, Csillag Richárd.

Már az első percektől kezdve meglátszott az eredményen a tabellán elfoglalt három helynyi különbség, Kapcsándi Zsolt vezetőedző a 12. percben, 2-8-as állásnál látta először elérkezettnek az időt egy rövid megbeszélésre. Az időkérésnek köszönhetően négy gólig sikerült felzárkózni, ám ezután megint elkezdett nyílni az olló a csapatok között, a félidőre alakult ki az addigi legnagyobb különbség (13-20). Térfélcsere után sem változott a játék képe, szemmel láthatóan nem volt egy súlycsoportban a két együttes, a pápaiakat vitte előre a szívük, végül 15 góllal nyertek a szomszédváriak.

Bakonyerdő Pápa – KK Ajka II. 26-41 (13-20)

Kapcsándi Zsolt: A mai mérkőzés összképe alapján sajnos reális ez a különbség, ma ennyivel jobb volt az Ajka, gratulálok a győzelmükhöz. Sajnos meghatározó posztokon voltak hiányzóink, ezt lelkesedéssel nem tudtuk ellensúlyozni. 

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!