Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Gólokkal nyerhetett volna a Perutz

Haraszti Gábor | 2021.02.06.

A felkészülés legkeményebb hetének végén Sopronban lépett pályára a Perutz FC, mely csoportbéli riválisával 1-1-es döntetlent játszott, ám a helyzetek alapján a vendégek győzelmet érdemeltek volna.

SC Sopron – Perutz FC 1-1 (Gsz.: Jakab ill. Skriba)

Hatodik előkészületi meccsüket a hűség városában játszották a sárga-kékek, akik egy igen megterhelő, intenzív héten vannak túl. A Sopron ellen az első félidőben attraktívan, gólra törően futballoztak a pápaiak, és egy szép támadás végén Skriba Máté találatával meg is szerezték a vezetést. A folytatásban is a vendégek domináltak, csak a hazai kapus bravúrjainak köszönhetően nem nőtt tovább a különbség. Fordulás után egy szabadrúgásból egyenlített a Sopron, ami az 1-1-es végeredményt jelentette, ám ebben a 45 percben is adódtak a hazai kapu előtt gólszerzési lehetőségek.

A pápaiaknál két próbajátékos lépett pályára, Kiss Ádám legutóbb a Zalaegerszeg II. csapatában szerepelt, a szombathelyi Illés Bence pedig a Dorog játékosa. Szerződtetésükről várhatóan jövő hét elején dönt a vezetőség.

Takács Gábor: A mérkőzés összképe alapján gólokkal kellett volna nyernünk, jól futballoztunk, magas volt a labdabirtoklási fölényünk, sokat visszakaptam a gyakoroltakból. Annak ellenére, hogy fáradtak a játékosok, főleg az első félidőben uraltuk a játékot, domináltunk. A második felvonásra sort cseréltünk, de ők is beletették azt, amit kértem és sikerült több ziccert is kialakítanunk.

Perutz FC: 1. félidő: Szigeti – Nagy, Dóczi, Bence, Szalai – Hanzl, Szilágyi, Kiss – Kalász, Illés – Skriba. 2. félidő: Szigeti – Nagy, Koronczai, Bence, Benecz – Jurik, Iványi, Baldauf, Kalász – Illés, Molnár.

A pápai csapat február 10-én a Rákosmente együttesének vendége lesz.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: