Győzelmet érdemelt volna a PELC

248
Fotó: Haraszti Gábor

A helyzetek és a meccs összképe alapján nem érdemelt vereséget a Pápai Egyesített Labdarúgó Club NB II-es női csapata, melyet végül a helyzeteivel jobban sáfárkodó Szentlőrinc 2-1 arányban legyőzött.

Az idei év első tétmeccsén a pápaiak Sopronban 1-0-s sikert arattak, a PELC pedig arra készült, hogy hazai pályán is három ponttal hagyja el a pályát. A 12. percben a Baranya megyeiek szerezték meg a vezetést, majd az első fél óra végén Gyarmati Renáta egyenlített. A második felvonásban szinte egykapuzott a hazai együttes, nagy mezőnyfölényben játszott, ennek ellenére egy szöglet után Somogyi ismét előnyhöz juttatta csapatát. 1-2 után legalább három ziccere volt a PELC-nek, sajnos egyiket sem sikerült értékesíteni, így jobb helyzetkihasználásnak köszönhetően a Szentlőrinc győztesen vonulhatott az öltözőbe.

PELC – Szentlőrinc SE 1-2 (1-1) Gsz.: Gyarmati ill. Laszlóczki, Somogyi

Tóth Ferenc: Sajnos ismét egy olyan meccsen vagyunk túl, ahol nekünk kellett volna örülni a lefújás után. Szinte felborult a pálya, több ziccerünk is volt, de nem tudtunk élni a lehetőségeinkkel. Végig szépen játszottunk, ám két megingásunkat kihasználta az ellenfél.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!