Bővül az evangélikus iskola (Híradó 2021.02.10.)

148

Új épületszárnnyal bővül a Gyurátz Ferenc Evangélikus Általános Iskola. Az intézmény tervei között régóta szerepelt a tornaterem és az ebédlő kialakítása, s mivel sikerült megvásárolni egy szomszédos telket, most országos egyházi finanszírozás segíti az álom megvalósulását. Jó ütemben halad az építkezés, a tartófalak már állnak, a tervek szerint 2021 szeptemberében már birtokba is vehetik a gyerekek az új iskolarészt.

Bővül az evangélikus iskola (Híradó 2021.02.10.)

Bővül az evangélikus iskola (Híradó 2021.02.10.)Új épületszárnnyal bővül a Gyurátz Ferenc Evangélikus Általános Iskola. Az intézmény tervei között régóta szerepelt a tornaterem és az ebédlő kialakítása, s mivel sikerült megvásárolni egy szomszédos telket, most országos egyházi finanszírozás segíti az álom megvalósulását. Jó ütemben halad az építkezés, a tartófalak már állnak, a tervek szerint 2021 szeptemberében már birtokba is vehetik a gyerekek az új iskolarészt.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, February 10, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!