Munkaértekezlet a Magyar Falu Programról (Híradó 2021.02.12.)

91

A sajtótájékoztatót követően Gyopáros Alpár kormánybiztos dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő meghívására a választókerület polgármestereivel tartott munkaértekezletet a Magyar Falu Programról. A tanácskozáson az eddigi támogatásokat értékelték és a közeljövőben megjelenő pályázati kiírásokat ismerhették meg a településvezetők. Az egyeztetésen a polgármesterek kérdéseiket, véleményüket is megfogalmazták a kistelepülések előtt megnyíló pályázati lehetőségekkel és azok végrehajtásával kapcsolatban.

Munkaértekezlet a Magyar Falu Programról (Híradó 2021.02.12.)

Munkaértekezlet a Magyar Falu Programról (Híradó 2021.02.12.)A sajtótájékoztatót követően Gyopáros Alpár kormánybiztos dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő meghívására a választókerület polgármestereivel tartott munkaértekezletet a Magyar Falu Programról. A tanácskozáson az eddigi támogatásokat értékelték és a közeljövőben megjelenő pályázati kiírásokat ismerhették meg a településvezetők. Az egyeztetésen a polgármesterek kérdéseiket, véleményüket is megfogalmazták a kistelepülések előtt megnyíló pályázati lehetőségekkel és azok végrehajtásával kapcsolatban.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, February 12, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!