Felemás szezonkezdet

120
Fotó: Haraszti Gábor

A Pápai Egyesített Labdarúgó Club U19-es és U17-es korosztálya az Andráshida elleni elmaradt mérkőzések pótlásával egy győzelemmel és egy vereséggel kezdte a 2021-es évet.

A koronavírus miatt a megszokottnál korábban indult az idény a csapatoknak, hiszen be kellett pótolni a tavaly elmaradt bajnokikat. A PELC U19-es és U17-es együttese egy jónak mondható felkészülési időszak után szeretett volna jó rajtot venni, és mind a hat pontot itthon tartani. Elsőként az U19 lépett pályára, mely két jogos tizenegyesből és egy kapushibából a félidőben 3-0-ra vezetett. Az eredmény a második 45 percben nem változott, így Császár Jácinték megszerezték szezonbéli hatodik győzelmüket.

PELC U19 – Andráshida 3-0 (3-0) Gsz.: Császár 2, Cser

Kun-Szabó Attila: Megérdemelt a győzelmünk, az első félidőben magabiztos előnyt alakítottunk ki, a második játékrészben viszont a helyzeteinket nem sikerült értékesíteni. Fontos, hogy a két elmaradt meccsünket megnyerjük, a mait sikerült és bízom benne, hogy a Mosonmagyaróvár ellenit is behúzzák a srácok és akkor jó pozícióból kezdhetjük a tavaszt.

Az U17-es csapat az első félidőben egygólos hátrányba került, a második játékrész kilencedik percében Erdősi Milán egyenlített. A folytatásban hét perc alatt kétszer is mattolták Hauser kapust, amire már nem volt válasza a pápaiaknak, így a vendégek vonulhattak győztesen az öltözőbe.

PELC U17 – Andráshida 1-3 (0-1) Gsz.: Erdősi ill. Fábián, Pálinkás, Nagy-Palócz

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!